luni, 8 noiembrie 2010

Procesul de Vindecare

Deoarece vad o necesitate urgenta de vindecare in mine insumi si la fel si in toti cei din jurul meu
(de boli sufletesti si trupesti),voi posta cateva carti super utile in care gasim remedii pentru absolut orice boala existenta.

Atata timp cat corpul sufera aparitia gandurilor preponderent negative in mintea noastra este inevitabila,de aceea este necesar sa ne fim utili noua insine si sa ne vindecam mai intai sufletul de toate ranile emotionale,pentru a putea face ceva cu adevarat bun in viata ta si a celor din jurul tau,altfel nu faci decat sa te invarti intr-un cerc perpetuu,fara sa apara vreo evolutie semnificativa a Constientei tale.

Cunoasterea adevarata este gratis si asa a fost intotdeauna ,cei care cer ceva la schimb pentru ea sunt doar ipocriti cufundati in ego-ul lor avar si nesatul.

"Ce semanam in suflet(subconstient) ,culegem in Spirit(realitatea imediata)."

Asa se explica si faptul ca orice boala porneste din neintelegere si neacceptare a realitatii asa cum este ea,ci doar prin prisma personalitatii a ego-ului,si prin filtrul,perdeaua.care ni sa tras in fata ochilor de catre societatea bolnava in care traim chiar din primii ani de viata.

Edificator e un citat extras din cartea Vindecarea cu ingeri de Doreen Virtue:


"Există o nouă "specie" de oameni printre noi, după cum spun îngerii. Ei au calităţi sufleteşti superioare, au voinţă puternică, imaginaţie extrem de bogată şi sunt aici pentru a ne ajuta să intrăm în noua eră a păcii. Aceşti oameni puternici şi intuitivi sunt foarte puţin îngăduitori cu lipsa de onestitate, de cinste şi nu ştiu să facă faţă discuţiilor fără rost şi sarcinilor lipsite de sens. În ultimă instanţă, sufletele lor au ales să se întrupeze pe Pământ în acest timp pentru a-i putea învăţa pe alţii despre importanţa de a vorbi cinstit şi de a trăi în armonie.

Cine sunt aceşti oameni misterioşi? Ne referim frecvent la ei numindu-i "Copii ai Luminii", "Copii ai Mileniului" şi "Copii Indigo". Sunt persoane care s-au născut în anii 1980 şi 1990, astfel încât să poată ajunge la vârsta adultă prin anul 2012, momentul prezis pentru începutul noii ere a păcii. O carte întreagă, la care am contribuit şi eu ca autor, este disponibilă, pe această temă la Editura Hay House (publicată în România de Editura For You). Este vorba deCopiii indigo - copiii cei noi au sosit, de Lee Carroll şi Jan Tober.
Problema e că aceşti copii speciali cresc în urma vechii energii în care oamenii încă se mint unii pe alţii, încă intră în concurenţă din cauza credinţei că resursele sunt limitate şi încă se angajează în activităţi fără rost. Fără deprinderile necesare pentru a face faţă acestor reziduuri ale ceea ce curând va fi fosta noastră civilizaţie, aceşti copii se vor simţi necopţi şi vulnerabili.

De exemplu, să spunem că Bobby este un Copil al Luminii în vârstă de nouă ani. Când era mic, a văzut îngeri şi a comunicat cu ei cât se poate de clar. Are adesea viziuni ale viitorului şi face preziceri ca medium pentru prieteni şi membri de familie, şi care se dovedesc a fi exacte. Bobby vorbeşte deschis şi nu are nici o reţinere să-şi spună părerea atunci când simte că s-a întâmplat o nedreptate.

La şcoală, lui Bobby îi e greu să se ocupe de ceea ce el percepe că ar fi activităţi fără rost. El ştie, în adâncul sufletului său, că sistemul educativ actual va fi înlocuit cu unul mai adaptat vieţii de fiecare zi. Totuşi, el trăieşte în epoca actualului sistem educativ şi trebuie să găsească o cale de a-i face faţă. Din fericire, mulţi dintre cei asemenea lui Bobby simt exact în acelaşi fel, fiindcă şi ei sunt Copii ai Luminii. Aşa încât, cel puţin Bobby nu e singur.

Bobby ştie în mod intuitiv că are un scop măreţ de îndeplinit în viaţă. EL simte că o să ajute mulţi oameni, dar încă nu e sigur cum se va întâmpla acest lucru. Tot ce ştie e că oricând se trezeşte, simte ca şi cum sufletul său a călătorit la o şcoală de departe, unde a învăţat lucruri care îl interesează într-adevăr şi care par să aibă semnificaţii superioare, cum ar fi baza geometrică a materiei, legile univers ale ale cauzei şi efectului şi studii privind viitorul probabil al Pământului şi al omenirii.

Din contră, să înveţi despre Cristofor Columb şi despre gramatică i se pare lipsit de importanţă. Se plictiseşte şi este agitat, iar atenţia lui este în altă parte. În cele din urmă, învăţătorul sau învăţătoarea îl trimite pe Bobby la psihologul şcolii, care îl trimite, la rândul lui, la medic, pentru evaluare. Diagnosticul este pus repede şi cu uşurinţă: tulburare cu deficit de atenţie. Mama lui Bobby cumpără medicamentul Ritalin, trecut pe reţetă, în timp ce merge spre casă.

Bobby nu se simte mai bine după ce a luat Ritalin. Nu contează pentru el, din moment ce l-a luat. Medicamentul îl face pe Bobby să se simtă mai puţin iritat fiindcă temele pentru acasă nu au nici o importanţă pentru scopul său în viaţă. De fapt, Ritalinul îl face pe Bobby să nu-i mai pese de o mulţime de lucruri, cum ar fi să vorbească cu îngerii şi sufletul său să mai călătorească în timpul nopţii. Datorită diagnosticului şi prescripţiei medicale, Bobby este acum doar o persoană normală, care nu-şi mai poate aminti misiunea sa în viaţă. "
Cartea o poti gasi aici : Vindecarea cu Ingeri


Putini insa pot accepta existenta ingerilor... ,dar asta nu e o problema, :) exista remedii si pentru ei,mai jos postez cateva carti care au potential vindecator imens daca sunt citite si intelese cum trebuie :


Arta de a vinedeca fara operatii si doctori

"Alimentele voastre sà vàfie leacuri iar leacurile voastre alimente"
Ernest gunther

Hrana vie


Pentru cei mai lenesi care nu vor sa schimbe stilul de viata exista si
afirmatii vindecatoare,care folosite zilnic fac minuni,de la Valeriu popa,extrase dintr-o carte care am postato pe blog mai demult

Afirmatii pentru vindecare

A.. si sa nu uit , cel mai important site care am descoperit,scris de o femeie extraordinara careia doresc sai multumesc cu aceasta ocazie pentru tot,pentru ca exista.
Namaste Crisu !
LInk:
De ce esti bolnav















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu